zaterdag 29 november 2014

Feest- Loof de Heere...- Gezinsmoment

Zondag lazen we in de kerk Psalm 84:5: Welgelukzalig zijn zij die in Uw huis wonen, zij prijzen U gestadiglijk.
Het was de aanleiding om verder te gaan over de Heere loven. Gestadiglijk, voortdurend. Deze week was het ook dankdag. En dat is ook wel een mooie combi.

Ik vertelde over het volk Israel, dat door de Heere uit Egypte geleid was. En dat elk jaar het loofhuttenfeest vierde om er aan te denken dat God voor hen zorgde in het donker van de nacht, maar ook overdag. Als ze mopperden, als ze offers brachten, als ze zondigden. Hij was er altijd! Daar mochten ze aan terug denken.

En vandaag denken wij er ook aan, dat Hij Dezelfde is en blijft. Vandaag op dankdag prijzen we de Heer voortdurend. Voor Wie Hij is! We pakken het hart erbij met alle namen van A tot Z, We kiezen wat Namen uit en praten er over hoe God is als Schepper, IJzersterk, IQ-de slimste...En zingen er een lied over. En natuurlijk zingen we ook het lied van A tot Z.



We gaan starten met een nieuwe serie over de Heere loven. Wat ook weer past bij uitgenodigd op het feest. Zingend uitkijken naar het Kerstfeest of naar de wederkomst van de Heere Jezus.

LOOF DEN HEERE MIJN ZIEL EN VERGEET GEEN VAN ZIJN WELDADEN!

1 opmerking:

Leuk dat je m'n blog hebt gelezen! Je reactie is van harte welkom!