woensdag 27 april 2016

Kamperen...

Ik had gedacht dat ze het na een nacht wel beu zouden zijn om te kamperen. Maar ondanks de regen,  de wind en de kou zetten ze door.

We zijn aangeland,  met onze pas overgenomen tent in een Zeeuws dorpje, 20 minuten rijden vanaf ons huis. Met 7 graden Celsius best een koude bedoening. Maar we warmen ons op met dikke kleding,  een slaapzakkenrace,  rond ons kacheltje luisterend naar spannende verhalen... Wat een fantasie!



Het heeft ook wel wat. We genieten vooral van elkaar! Samen beginnen met God,  tijd om er even samen over te praten,  een wandeling maken met de kans op een bui. Schatten verzamelen en er samen iets leuks van maken. Kleurplaten kleuren met een Bijbeltekst. Mooi lied luisteren. Spelletjes spelen. Boek lezen. Lekker tekenen. En zodra het droog is op de trampoline, of de skelter...


De kids slapen heerlijk,  maar ik heb vannacht elk half uur gezien. Zo koud gehad ... Maar nog steeds blijven ze genieten. Tja,  dan toch nog maar een nachtje proberen! Gelukkig krijgen we er steeds meer handigheid in om een beetje warm te blijven s nachts! De volgende dag sliep ik een stuk beter!

Wat is het buiten leven heerlijk. Genieten zodra er een zonnestraaltje komt. Genieten van de natuur,  de rust, Gods schepping,  elkaar...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk dat je m'n blog hebt gelezen! Je reactie is van harte welkom!