zaterdag 25 april 2015

Meivakantie en rommelmarkt...


 
 
Dat kwam goed uit deze keer. Rommelmarkt van de kerk. De kids kregen allemaal een bijdrage om het goede doel te steunen. Enkele maanden terug hadden we het speelgoed uitgezocht en veel weggebracht voor deze markt. Ook dat brengt geld op voor het goede doel. En nu mogen ze zelf iets kopen. We hebben er weer ruimte voor.

En wat hebben ze leuke spulletjes gekocht. We zijn deze vakantie er wel even zoet mee. Een leuk kastje en leuke krukjes voor in de hut.( Of mama er nog wel een leuk bijpassend stofje op wil maken.) Een grote lijst als raam voor z'n hut. Een vitrine-kastje. Een puzzel van 1000 stukjes.  Een step,  natuurlijk een knuffel ( er zijn er net 20 de deur uit,  dus 't kan weer aangevuld worden),  een stapel boeken en een leuk spel.

Een lekker stukje kaas,  bolussen en oliebollen,  horen er natuurlijk ook bij. En deze lekkere en leuke glaasjes. Te mooi om leeg te eten.



En voor mezelf: werk aan de winkel. Een stoel die een opknapbeurt nodig heeft en een wijntafeltje. En nog mooie bloemen voor in de tuin. Maar die staan er al in. Met dank aan m'n tuinman -zoon!

Fijne vakantie!

1 opmerking:

  1. O, heerlijk die opknapspulletjes! Veel plezier met het opknappen! Wij zijn ook gek op rommelmarkten en verkopingen van de kerk :). Schuldig voelen is niet nodig. Het is voor het goede doel ;)

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je m'n blog hebt gelezen! Je reactie is van harte welkom!